DNES DOPRAVA ZDARMA

Vsaď na prevenci pigmentových skvrn už teď. Tvoje pleť bude krásná i po čtyřicítce

prevence_pigmentovych_skvrn-foto_02

Doufáme, že se nejen v létě těšíš ze svojí šťavnaté a krásné pleti. Proto se ptáme, pečuješ o ni tak, aby si svoji energii a mladistvost zachovala i za deset let? Pokud jsi na vážkách a chceš vědět, co dělat, aby se jí vyhnuly pigmentové skvrny obloukem, máme tady pro tebe pár rychlých tipů.

 

 

Opalovaní, hyperpigmentace a zase to SPF

Jeden gram prevence vydá za kilo léčby. To je výrok, který můžeme potvrdit i my. A když jde o ochranu pleti před pigmentovými skvrnami, platí to snad dvojnásob. Úplně to nejjednodušší, co pro svou pokožku můžeš udělat, je používat SPF na denní bázi.

Kvalitní UV filtry bez nanočástic odvrací poškození kůže způsobené slunečními paprsky. Bráni ji před neviditelnou složkou záření zvanou UVA a UVB. Tím tělo není nucené, aby si tvořilo melaninu nadbytek. Je to první krok, jak se pigmentovým skvrnám vyhnout. Kvalitní opalovací prostředky jako Astrali Sun Cream SPF50+ nebo Astrali Sun Cream SPF30 využiješ celoročně. Protože slunce ani v zimě tak úplně nespí a kůže si pamatuje každou minutu, kdy jsi ji nechránila.

 

5 kroků pro zářivou pleť bez pigmentových skvrn

Co ještě můžeš ve své kosmetické rutině udělat? Jednoduše pokožku udržuj silnou díky kosmetické péči bohaté na antioxidanty a složky doplňující hydratační faktory. Můžeme doporučit například Day Cream od Astrali, který díky antioxidantům působí proti faktorům fotostárnutí. Jednou týdně svou pokožku také posiluj pomocí Astrali Balancing Mask. Zabezpečí intenzivní servis tvojí kráse. Pročistí a zklidní, dodá výživu a ochranu. A nezapomínej pravidelně použít Peeling od Astrali, který udrží tvoje kožní buňky v kondici a pomůže s jejich pravidelnou obnovou.

 

Zaměř se na svůj životní styl. Rovnováha a regenerace jsou klíčem k tomu, aby ses cítila šťastná, měla krásnou pleť a fit bylo i tvé tělo. I když je to někdy náročné, vždycky se dá něco dělat. A pokud bys potřebovala pomoc, vždycky je lepší se obrátit na odborníky, kteří ti ukáží chytré tipy a triky, jak změny dosáhnout. A ten nejefektivnější revitalizační nástroj? Ten už dávno k dispozici máš, i když ho možná bude potřeba trochu vyladit. Nic jiného nedokáže osvěžit ani tělo, ani mysl tak dobře, jako hluboký a kvalitní spánek.

 

Jeho kvalita ale úzce souvisí i s výživou, stresem a tvým denním rytmem. Pečuj o svojí duševní pohodu, jak jen to jde. Procházka, jóga, tanec, četba, sport, meditace… Dopřávej si cokoli tvojí duši navrátí klid a jasnost.

 

Syť svoje tělo kvalitními potravinami plnými vitamínů, minerálů, kvalitních tuků, vlákniny a lahodných bílkovin. Se sacharidy buď umírněná a dávkuj si je podle své fyzické aktivity. Nadměrná konzumace totiž v těle spouští proces zvaný glykace, a ten je také jednou z příčin předčasného stárnutí pokožky.

 

Nastav si denní rytmus, díky němuž se budeš cítit vitální. Před spaním omez stresory. Odlož mobil, vypni televizi i počítač. Prostě si dej od zdrojů modrého světla pauzu. Místo toho si užij drbání svého čtyřnohého parťáka, relax u svíčky a dobrého bylinkového čaje, povídání se spolubydlící, nebo se polož do náruče své drahé polovičky.

 

 

Tvůj tým FlowBEAUTY - Astrali

prevence_pigmentovych_skvrn-foto_01